Alle behandelingen onder één dak: uw kwaliteitsgarantie voor poederlakken!

056/42 28 84Contacteer ons

Poederlakken

Ralcoat heeft een eigen poederlakkerij. Dat is voor u de beste garantie op een ongeëvenaarde kwaliteit. Wij voeren namelijk alle behandelingen onder één dak uit, waardoor we elk aspect van het poederlakproces onder controle houden. Contacteer ons vandaag nog voor het poederlakken of poedercoaten van uw metaal voor een offerte op maat!

Van voorbehandeling tot de gewenste lakkleur

Metallisatie Ralcoat uit Gullegem voert steeds een aangepaste voorbehandeling uit op de metalen stukken. Na het stralen, metalliseren of chemisch voorbehandelen worden de stukken gepoederlakt in de gewenste RAL-kleur. Wij behandelen stukken van maximum 15 meter lang, 3,5 meter hoog en 3,5 meter breed, met een gemiddelde laagdikte van het uitgemoffelde poeder van ongeveer 100 mu. Uw metalen constructies, buizen of palen zijn door de combinatie van zink en polyesterpoeder beschermd tegen weer en wind.

Wij beschikken over twee poederlakovens, een doorloopoven met een breedte van 0,8 meter en 3 meter hoog voor lengtes tot 15 meter. Daarnaast hebben we een box-oven van 3,5 meter breed, 3,5 meter hoog en 12 meter lang.

mail icon


Bent u op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare poederlakcoating in een RAL-kleur naar keuze? Vraag snel naar de prijzen van Metallisatie Ralcoat in Gullegem bij Kortrijk!

Contacteer ons